Damian Diepeveen

Bekend uit de hitserie "Oh Oh Daar Gaan We Weer" en nu als dj te zien bij Minor Outdoor! "Feest, vette beats en uit je dak gaan!" dat zijn de woorden van Damian, en dat gaat 23 juni ook gebeuren op de Neerhei!

Noa Groenen

Noa Groenen, finalist van The Voice of Holland Kids, zal ook op Minor Outdoor te zien zijn. Ze zal hier met haar prachtige stem een fantastisch optreden verzorgen!

Dr. Tom & Jackho

Misschien ken je ze nog wel van de december editie van Minor, waar ze een geweldige set hebben gedraaid: Dr. Tom & Jackho! Deze twee jongens komen 23 juni helemaal uit Utrecht naar Helmond om Minor Outdoor op z'n kop te zetten.

Marshall X

MC Marshall X is een kleine man en begon zijn muziek carrière al erg vroeg. Vanaf dat hij geboren was, werd hij al gebombardeerd met allerlei soorten muziek. Hij is begonnen met draaien op schoolfeesten en feestjes van vrienden. Daarbij mc’t hij tegenwoordig, waarbij hij zorgt dat iedereen los gaat. Tijdens Minor Outdoor komt hij zijn DJ-kunsten vertonen en zal hij een aantal acts komen hosten.

DJ Mastreat

Ook DJ Mastreat is al bekend van andere Minorfeesten. Onlangs heeft hij meegedaan met de dj-contest van de Kunstbende en hij draait regelmatig in verschillende kroegen door heel Brabant. Als er een feestje is kan DJ Mastreat niet ontbreken!

Quindrx

De jongste DJ van Helmond, Dj QUINdrx, staat op Minor Outdoor! Hij is nog maar 12 jaar oud en heeft de afgelopen december-editie van Minor mogen openen.

MelodicM

MelodicM is een jonge producer/DJ die al verschillende nummers zelf geproduceerd heeft. Op Minor Outdoor zal hij een vette set komen draaien!